Jonida Maliqi Njeri Nga Ata

Jonida Maliqi Njeri Nga Ata Free Listening

JONIDA MALIQI - Njeri nga ata, 100 VJET MUZIKE

JONIDA MALIQI - Njeri nga ata, 100 VJET MUZIKE

3:25

Jonida Maliqi - Nje ore me shume (Official Video)

Jonida Maliqi - Nje ore me shume (Official Video)

3:18

Jonida Maliqi - Zgjohu

Jonida Maliqi - Zgjohu

5:02

Jonida Maliqi dhe Big Basta - Sot t'i japim Fund, 16 Prill 2010 - Top Fest 7 Gjysemfinale 1

Jonida Maliqi dhe Big Basta - Sot t'i japim Fund, 16 Prill 2010 - Top Fest 7 Gjysemfinale 1

3:59

JONIDA MALIQI - Thesar pa emer

JONIDA MALIQI - Thesar pa emer

3:07

Jonida Maliqi - Fantastik

Jonida Maliqi - Fantastik

4:05

JONIDA MALIQI - TI ( KENGA MAGJIKE 2013 )

JONIDA MALIQI - TI ( KENGA MAGJIKE 2013 )

3:11

Jonida Maliqi - Parfum Nate, 27 Maj 2007 - Top Fest 4 Finale

Jonida Maliqi - Parfum Nate, 27 Maj 2007 - Top Fest 4 Finale

4:09

Jonida Maliqi & Tuna - Forca e femres, 16 Prill 2006 - Top Fest 3 Finale

Jonida Maliqi & Tuna - Forca e femres, 16 Prill 2006 - Top Fest 3 Finale

3:29

Jonida Maliqi - Vlej per ty

Jonida Maliqi - Vlej per ty

4:08

Jonida Maliqi - Jam bere si ti

Jonida Maliqi - Jam bere si ti

4:01

ERANDA LIBOHOVA & ANJEZA SHAHINI - Ta fala zemren time & Me dhe drite nga syri yt, 100 VJET MUZIKE

ERANDA LIBOHOVA & ANJEZA SHAHINI - Ta fala zemren time & Me dhe drite nga syri yt, 100 VJET MUZIKE

7:33

XHENSILA MYRTEZAI - ME TY JAM  ( KENGA MAGJIKE 2012 )

XHENSILA MYRTEZAI - ME TY JAM ( KENGA MAGJIKE 2012 )

4:16

JONIDA MALIQI - THESAR PA EMER

JONIDA MALIQI - THESAR PA EMER

3:27

JONIDA MALIQI - Zëri i gjyshes, 100 VJET MUZIKE

JONIDA MALIQI - Zëri i gjyshes, 100 VJET MUZIKE

3:15

JONIDA MALIQI & RENIS GJOKA - 100 VJET MUZIKE

JONIDA MALIQI & RENIS GJOKA - 100 VJET MUZIKE

5:27

Kartolina Jonida Maliqi - Festivali 55-të

Kartolina Jonida Maliqi - Festivali 55-të

0:55

Pop Culture zbulon VIP-in misterioz të klipit të Jonida Maliqi

Pop Culture zbulon VIP-in misterioz të klipit të Jonida Maliqi

8:21